logo blanco

Woningaanbod

- 100% verkocht!

Previous slide
Next slide

De Blauwe Horizon

Woning 1 - verkocht

Deze vrijstaande parel ligt aan het einde van het doodlopende hofje en biedt veel privacy. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 178 m², een ruime berging van ca. 20 m². De perceeloppervlakte bedraagt maar liefst ca. 457 m². De  fijne tuin rondom de woning biedt ieder moment van de dag een heerlijke plek om te zitten, spelen of tuinieren. Op eigen terrein kun je eenvoudig 2 auto’s naast elkaar parkeren.

De Blauwe Ruijter

Woning 2 -

verkocht

Deze twee-onder-een-kap woning, met een woonoppervlakte van ca. 155 m², ligt heerlijk rustig. De achtertuin ligt op het zuidoosten en ook hier is het goed toeven. De tuin is bereikbaar via de keuken en de garage (ca. 17,5 m²) die tevens voorzien is van een sectionaaldeur. En de auto, die zet je op je eigen oprit.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

De Blauwe Weide

Woning 3 - verkocht

Deze halfvrijstaande woning met een woonoppervlakte van ca. 155 m², ligt vrij aan de zuidzijde waardoor de zon op ieder moment van de dag in je huis schijnt. ‘s Morgens heerlijk in de woonkeuken en ‘s avonds geniet je in de woonkamer van de laatste zonnestralen. De achtertuin ligt op het zuidoosten en biedt de gehele dag zon en schaduw. De tuin is bereikbaar via de keuken en de garage (ca. 17,5 m²) die ook voorzien is van een sectionaaldeur. En de auto(s), die zet je op je eigen oprit.

De Blauwe Zomer

Woning 4 - verkocht

De linker woning van deze tweekapper, met een woonoppervlakte van ca. 155 m², is het middelpunt van Blauwendraadweide. De achtertuin ligt op het zuidoosten en biedt de gehele dag zon en schaduw. De tuin is bereikbaar via de keuken en de garage (ca. 17,5 m²) die ook voorzien is van een sectionaaldeur, en de auto(s) die zet je op je eigen oprit.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

De Blauwe Vis

Woning 5 - verkocht

Deze halfvrijstaande woning, met een woonoppervlakte van ca. 155 m², ligt vrij aan de zuidzijde waardoor de zon op ieder moment van de dag in je huis schijnt. ‘s Morgens heerlijk in de woonkeuken en ‘s avonds geniet je in de woonkamer van de laatste zonnestralen. De achtertuin heeft een zuidoost ligging en biedt de gehele dag zon en schaduw. De tuin is bereikbaar via de keuken en de garage (ca. 17,5 m²) die ook voorzien is van een sectionaaldeur, en de auto(s) die zet je op je eigen oprit.

De Blauwe Droom

Woning 6 - verkocht

Deze twee-onder-een-kap woning, met een woonoppervlakte van ca. 155 m², ligt rustig en heeft een heerlijke serene lichtinval. De achtertuin heeft een zuidoost ligging en biedt de gehele dag zon en schaduw. De tuin is bereikbaar via de keuken en de garage (ca. 17,5 m²) die ook voorzien is van een sectionaaldeur, en de auto(s) die zet je op je eigen oprit.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

De Blauwe Rust

Woning 7 - verkocht

De gate-keeper van de Blauwendraadweide. Deze halfvrijstaande woning staat op een ruim perceel van ca. 327 m² en heeft een woonoppervlakte van ca. 155 m² excl. de berging van ca. 16 m². De vrije ligging van de zuidzijde van de woning zorgt voor een fijne lichtinval in de woonkamer. En in de rondom de woning gelegen tuin is voor iedereen wel een favoriete plek te creëren. Parkeren doe je op eigen terrein. De berging is binnendoor via de woonkeuken bereikbaar en biedt tal van mogelijkheden, zoals aparte wasruimte, en zelfs eventueel kantoor/praktijk aan huis.