logo blanco

Inschrijfformulier

Inschrijver


Partner


Indien koopwoning*

*(afgerond in hele euro's)

Onderstaand kan je je voorkeur voor de woningen in volgorde kenbaar maken. je schrijft onder 1e keus het bouwnummer van de woning waar je voorkeur naar uitgaat, onder 2e keus het bouwnummer van de woning waar je voorkeur naar uitgaat als de 1e keus niet meer beschikbaar is, enzovoort. Wij nemen aan dat je voor de bouwnummers die je niet invult, géén belangstelling hebt. Het is ondergetekende bekend dat aan de invulling hiervan geen rechten kunnen worden ontleend.
Uw voorkeur voor de bouwnummers:

Voorwaarden en ondertekening:

  • Inschrijfformulieren die onvolledig of niet juist zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen.
  • Als je het inschrijfformulier op de juiste wijze en compleet hebt ingevuld, ontvang je per mail, van de makelaar, een bevestiging van je inschrijving. Pas na de bevestiging van de makelaar is de inschrijving definitief.
  • Per koppel/echtpaar mag er slechts één formulier worden ingeleverd. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van de toewijzing.
  • De koop- en aannemingsovereenkomst wordt uitsluitend op naam gesteld van de aanvrager zoals vermeld op dit inschrijfformulier. Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar.
  • Met ondertekening van dit formulier ga je ermee akkoord dat er een financiële check wordt afgenomen door Van Roekel Hypotheken.
  • In verband met privacy verordeningen maken wij je er op attent dat je gegevens in een automatiseringsbestand worden opgenomen en uitsluitend ter beschikking worden gesteld aan de bij dit project betrokken ontwikkelaar, makelaars, financiële adviseurs, notaris en leveranciers.
  • Deze inschrijving is geheel vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Dit inschrijfformulier dien je in te vullen en uiterlijk op maandag 26 juni om 12:00 uur in te leveren bij of toe te zenden aan:

Peter van den Top makelaars
Kerkewijk 28
3901 EG Veenendaal
info@petervandentopmakelaars.nl